A név mögött

Üdvözöllek az oldalamon!

A valódi nevem Süle Júlia, amivel könnyű lesz megtartani az eddig használt Lia becenevet. :) Az Emília Mollát nem írói álnévnek, inkább csak internetes álnévnek szánom. Ezzel bátrabban lépek be "a cellux végét nem visszahajtók" csoportjába a facebookon.

Egyik legjobb barátom, Levente addig piszkált és biztatott - hogy melyik volt a hatásosabb, máig nyitott kérdés -, hogy úgy döntöttem, beállok a bátrak közé, és bemutatkozom. (Ebben Daremo példájának is szerepe volt.)

'89-ben születtem, egy vidéki kisvárosból származom. Éltem Győrben, Veszprémben, s most úgy 5-6 éve Budapesten.

Végzettségem szerint hittan és családvédő tanár vagyok, mostani foglalkozásom szerint portás, a kettő között rövid ideig tanítottam. Hétköznap kulcsokat osztok – és ha már itt vagyok, besegítek az adminisztrációba –, hétvégén pedig apránként segédkönyvtárossá válok. (Milyen jó lesz, majd meghívhatom a kedvenc íróimat is író-olvasó találkozóra. Már persze az élőket. :) )

Egy ideig azt hittem, szégyellnem kell, hogy ennyifele kóricáltam – s teszem még most is –, de most már el merem mondani, hogy igazából csöppet sem bánom. Nehéz úgy eltévedni, ha az egész térkép az enyém.

Hogy szeretek írni (a bemutatkozás és a hivatalos levél kakukktojások) és kézműves dolgokkal szüttyögni, az a menüsorból kiderülhetett, mellette pedig szívesen szerepjátékozok, akár asztalit, akár fórumost. Hogy ne folyton csak gubbasszak, krav magázni járok, bár nem becsülöm alá a bkv-ra szaladást sem.

Jobban kedvelem a szoknyát, mint a nadrágot, a kávét csak fantasztikusan sok tejjel szeretem, a mákos tésztát és a lencsét még úgy sem. Állatom nincs, de egyszer szeretnék egy patkányt. Kedvenc énekesem Koncz Zsuzsa, de mindenkinek jobb, ha én inkább csak írással próbálkozom.

No, ennyit rólam, nem tagadom, még kamaszként is kimaradt a "személyes" témájú blog korszakom. Ha még érdekelnek morzsák rólam, olvasgass oldalt a "Blog-dolgok" lapfülön, a blogos játékok és díjak kapcsán gyakran kapok érdekes kérdéseket.

Jó barangolást!

Lia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése