Mi hasznos neked? - Kacat-blogok


Szervusztok!

Akik követik a Kacatos doboz facebook oldalát, már olvashatták, hogy februárig, míg nem végzek a suliban, nem várható túl sok frissítés egyik blogon sem. Köszönöm az eddigi türelmeteket, remélem, van még belőle egy kis tartalék. :) 

Talán a legtöbben tudjátok, hogy összesen négy (három és fél) blogot vezetek. 

Kezdetben… és az Írószakkör teljesen saját, tematikus, írással kapcsolatos oldal. A Ceruzanyomokat ötletgazdaként és társszerkesztőként viszem Daremoval, a Kacatos doboz pedig a “személyes” blogom. 

Mivel az első három célja kezdő írópalánták öntözgetése, nekem pedig folyamatosan jár az agyam, hogy lehetne minél praktikusabban vezetni őket, minél inkább úgy alakítani, hogy igazán hasznotokra legyen, ezért most tartok egy kis igényfelmérést. 
Nem könnyű ennyi blogot egyszerre vinni, és persze feleslegesen sem szeretnék dolgozni. Ha viszont csinálom, akkor igyekszem folyamatosan fejleszteni őket, aszerint, hogy mit látok, mire lenne szükség. Úgyhogy most itt az alkalom, elmondhatjátok, mit gondoltok róluk. Nektek lesz lehetőségetek elmondani, hogyan lennének a blogok leginkább hasznotokra, melyiket használjátok egyáltalán, nekem pedig nagy segítség lesz a véleményetek. :) 

Nem biztos, hogy mindegyik blogot megtartom - attól függ, mit látok, van-e rá igény -, de az biztos, hogy amit igen, annak a szerkezetén, működésén alakítani fogok, mert már megérettek rá. Már vannak konkrét terveim, az eddigi tapasztalatok alapján, de kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok őket.
(Addig is mindegyik elérhető marad, legfeljebb az átalakítás idején várható egy-két nap szünet.)

Találtok itt néhány kérdést, amikre ha kommentben feleltek, sokat segítetek nekem. Persze azon túl is, ha bármi hozzáfűznivalótok, esetleg ötletetek, kifogásotok van bármelyik oldallal kapcsolatban, itt megtehetitek. 

Minden visszajelzésre kíváncsi vagyok és fel fogom használni őket az átalakításkor. 

***

Felteszek pár kérdést, de ha ezeken túl bármi egyéb meglátásotod van, akár pozitív, akár negatív irányban, örömmel olvasok bármit! :) 

  1. Melyik blogomat látogatod rendszeresen?
  2. Miért jársz az adott blogra, mit tartasz jónak benne?
  3. Van-e olyasmi, felépítés, tartalom (persze a blog alap témáján belül), ami ha másként lenne, jobb lenne? Mi ez? 
  4. Van-e olyan dolog, ami nem tetszik vagy idegesítő a blogon? Ha igen, mi? 
  5. Ha valamelyik blogot nem látogatod, és nem azért, mert eleve nem érdekel a témája, van-e valami, amivel hasznosabbá lehetne tenni számodra? 

Köszönöm, hogy segíted a munkám a válaszaiddal! Remélem, az átalakítás után még hasznosabb helyekre térhetsz vissza! :) 

Lia

(2019. január 31-ig várom a hozzászólásokat.)


Share:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése